Het beste middel tegen schimmelnagels

Het beste middel tegen schimmelnagels kan voor iedereen anders zijn. Wij hebben de beste middelen voor u op een rijtje gezet en alle middelen afzonderlijk uitgelicht.
Het beste middel tegen kalknagels, schimmelnagels

Er zijn vele middelen in de handel die pretenderen schimmelnagels, kalknagels te kunnen genezen. Wij hebben de producten die door professionals in de pedicure branche veel gebruikt worden opgenomen in ons assortiment. Uiteraard hebben we deze eerst getest bij klanten en op de website geplaatst na behalen van positieve resultaten. Onze onbetwiste nummer 1 is al jaren FunghiClear maar ook met de andere producten hebben we goede ervaringen.

Zoals eerder gezegd werkt het ene middel beter bij de ene persoon en het andere middel bij een volgend persoon. Dit heeft mogelijk te maken met fysiek gesteldheid, eet en leefgewoontes etc Elk persoon is nou eenmaal uniek.

Om uw persoonlijke keuze te maken uit de aangeboden producten kunt u bijvoorbeeld een voorkeur voor natuurlijke grondstoffen laten meewegen en komt u uit op o.a. FunghiClear, Ropanail en S-stopper. Als u een medisch keurmerk belangrijk vind kunt u kiezen uit FunghiClear, Protectair en Schimpie.

De meest verkochte producten zijn al jaren FunghiClear, Protectair en HFL solutionspray. Een nieuwe binnenkomer is de Schimpie pleister en dit product is uitermate geschikt om een behandeling intensief te beginnen als u al jaren een erge vorm van schimmelnagels heeft. Vervolgens kunt u de behandeling voortzetten met een van de andere producten.

Nu zullen we alle producten voor (cosmetische) behandeling van kalknagels bespreken zodat u een beter beeld krijgt. We maken onderscheid in 2 hoofdgroepen:

Middelen met medisch keurmerk:

 • FunghiClear spray
 • Schimpie kalknagel pleister
 • Protectair kalknagel kwastje

Middelen cosmetisch verzorgend zonder medisch keurmerk:

 • HFL Solution spray
 • Ropanail Oregano kalknagelolie / spray
 • Mykored druppel of spray
 • S-Stopper

Middelen met medisch keurmerk

 

Schimpie kalknagel pleister

Schimpie Kalknagel Pleister is een revolutionair medisch hulpmiddel dat een effectieve en intensieve behandeling biedt voor kalknagels en verkleurde- en vervormde nagels. Deze pleister zorgt voor een natuurlijke verzorging door de voortdurende afgifte van actieve ingrediënten voor een maximum van 8 uur.
Schimpie kalknagel pleister
Schimpie Kalknagel Pleister behandelt de kalknagel, verbetert het uiterlijk van de nagel en vermindert verkleuring. Het is klinisch bewezen dat de Schimpie pleisters een significante verbetering laten zien binnen 4 weken.

De eigenschappen van Schimpie kalknagel pleister:

 • Effectieve behandeling van kalknagels.
 • Verbetert het uiterlijk van de nagel en vermindert verkleuring.
 • Snelle en zichtbare veranderingen binnen 4 weken.
 • 30% snellere groei van de nagel.
 • Eenvoudige en nauwkeurige toepassing.
 • Slechts 1 keer per dag toepassen.
 • 8 uur durende intensieve nagelbehandeling.
 • Medisch keurmerk klasse 2a

Protectair kalknagel kwastje

ProtectAir kalknagel nagelserum met een kwastje is een product voor de behandeling van kalknagel infecties. 

 • Een van de best verkochte kalknagel producten van Nederland – ProtectAir is al 2 jaar een van de bestverkochte kalknagel behandelingen van Nederland!
 • Zichtbaar resultaat na 1 week – 86% van de gebruikers zien zichtbaar resultaat binnen 1 week en ervaren nagelherstel binnen 4 weken.
 • Effectieve kalknagel behandeling – Behandel eenvoudig en effectief kalknagel infecties. Vijl 1x per week de geïnfecteerde nagel met de meegeleverde nagelvijlen en behandel de nagel 2x daags met het nagelserum
 • Medisch keurmerk klasse 2A, bewezen resultaten dus!

FunghiClear anti-schimmel spray

FunghiClear anti-schimmel spray is een zeer effectief middel voor behandelen van kalknagels, schimmelnagels en voetschimmel. Bij het ontwikkelen en samenstellen van FunghiClear is goed gekeken naar bestaande producten. De goede eigenschappen zijn gecombineerd in 1 product en hiermee is er een uniek middel ontwikkeld dat al veel mensen van voet- en nagelschimmel heeft afgeholpen.FunghiClear anti-schimmelspray tegen voetschimmel, nagelschimmel, kalknagels | Schimmelnagelspecialist

Wij zien in onze pedicure praktijk uitstekende resultaten bij de klanten die een kalknagel behandelen met FunghiClear en bevelen dit middel van harte aan!  Ook uit onafhankelijke testresultaten blijkt dat FunghiClear bij ruim 8 van de 10 mensen zichtbaar resultaat geeft.

FunghiClear heeft een aantal unieke eigenschappen:

 • FunghiClear bestrijdt de schimmelinfectie en herstelt de natuurlijke balans van de huid en de nagel.
 • Medisch keurmerk klasse 1
 • Samengesteld met natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goed conditie te brengen.
 • Ook veilig te gebruiken door risicogroepen zoals diabetes patiënten, oncologie patiënten en ouderen.
 • De spray flacon is heel gemakkelijk in gebruik, ook op z’n kop!, waardoor u overal goed kunt toedienen.
 • Tevens te gebruiken om uw schoenen inwendig te ontdoen van schimmelkiemen om herbesmetting te voorkomen.

Middelen cosmetisch verzorgend zonder medisch keurmerk

HFL solution spray

HFL Solution Spray is een gepatenteerd product voor verzorging van kalknagels (vaak verkleurde, verdikte en broze nagels). Hfl solution-spray-schimmelnagel behandelingTevens kan de HFL solution spray gebruikt worden bij geïrriteerde, rode & gevoelige huid, bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na bezoek aan een openbare doucheruimte zoals een zwembad, sauna, sportgelegenheid etc. De spray maakt de huid en nagels goed schoon en bevat verzorgende bestanddelen.

Het werkende bestanddeel in HFL solution spray is Sodium Benzoate, dat erom bekend staat gisten en bacteriën aan te pakken. Daarnaast is er D-Limonene gebruikt om de huid te kalmeren en Panthenol als een provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagel.

Kalknagelolie o.b.v. Oregano – 100% natuurlijk

Kalknagels zijn een hardnekkige aandoening. Het geheim van ropaNAIL is de eigen, Nederlandse oregano-olie. Door jarenlange ervaring kunnen ze de maximale werkende stoffen uit hun eigen geselecteerde oregano-planten winnen. Deze geconcentreerde olie is de basis van Ropanail kalknagelolie en maakt het tot een geconcentreerde en krachtige formule.

Ingrediënten ropaNAIL
De kalknagelolie van ropaNAIL wordt gemaakt met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten: olijfolie, oregano-olie, calendula, propolis en vitamine E.

 

Mykored druppel

Mykored druppels is een voetverzorgingsmiddel met een krachtige hygienische werking en is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van uw teennagels en teen-tussenruimtes.

De tinctuur verhoogt de weerstand van de huid en nagels tegen invloeden van buitenaf. De vochtbalans in de huidlagen wordt gereguleerd om schimmelgroei tegen te gaan.

Deze tinctuur wordt door ons aanbevolen voor de verzorging van kalknagels (vaak verkleurde, verdikte en broze nagels) en bij geïrriteerde, rode & gevoelige huid (na bezoek aan een openbare doucheruimte zoals een zwembad, sauna, sportgelegenheid etc).

[button text=”Meer over Mykored” style=”secondary” size=”medium” link=”https://www.schimmelnagelspecialist.nl/winkel/gezondheidsproducten/mykored-druppels-met-pipet/”]

 

S-stopper

Sterke tinctuur met voor cosmetische verzorging bij kalknagels. De tinctuur dient geschud te worden voor het gebruikt wordt op nagels, nagelomgeving en tussen de tenen. Flesje is voorzien van een kwastje voor een gemakkelijke dosering van de tinctuur.
Dit product is ook verkrijgbaar met argan olie ipv teatree

 

Zoek uw professional

Zoek een professionele pedicure, manicure of schoonheidsspecialist(e)

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Explore

Users

Bello

Login

Register

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Already have account?

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.